Marc Gasol torna al bàsquet gironí, ara com a president i jugador

Marc Gasol torna a casa després d’haver aconseguit grans èxits en la seva etapa a l’NBA. Gasol torna al club que fa fundar l’any 2014, ara com a president i jugador del Bàsquet Girona que disputa la lliga LEB Or.

En Marc, igual que va fer el seu germà Pau, va deixar la selecció espanyola després dels jocs olímpics d’aquest estiu a Tòquio i també va decidir acomiadar-se de la trepidant lliga nord-americana. Ara torna a Girona per acabar la seva etapa professional en el seu equip i per intentar que el Bàsquet Girona torni a la lliga ACB.

El pivot català en la roda de premsa de la seva presentació com a jugador que es va celebrar ahir a Fontajau, envoltat de la seva família i amics, va dir: “M’ha mogut un sentiment, un somni que fa temps que tinc. Sempre he tingut un vincle especial amb Girona”. Efectivament, en Marc sempre havia dit que volia acabar la seva trajectòria professional a Girona on ja havia jugat dues temporades.

Amb dos anells de l’NBA i dos mundials amb la selecció espanyola, en Marc ara s’haurà d’acostumar a jugar en pistes molt més modestes, però el jugador als seus 36 anys també vol una vida més trenqui-la per poder gaudir dels seus fills.

En Marc continua en plena forma amb un estat físic excel·lent, potser gràcies a l’alimentació que fa. Ja fa anys que va adoptar una dieta flexitariana, un vegetarià flexible que normalment no menja carn, però en ocasions especials no li diu no a un entrecot. Gasol aposta per una dieta saludable i per això a casa té un hort on ara tindrà més temps per treballar-lo ell mateix.

Marc Gasol debutarà amb el Bàsquet Girona el pròxim 3 de desembre en què el seu equip s’enfrontarà al ‘Peña‘ d’Osca.

Tags: Bàsquet Girona, Marc Gasol

Notícies semblants: