Salut suspèn temporalment l’obligatorietat del Certificat Covid pel col·lapse de la web

El col·lapse que està patint la web La Meva Salut, des que ahir al matí s’anunciés que el TSJC havia avalat la decisió del govern de demanar el Certificat Covid per entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències, ha fet que la Generalitat hagi pres la decisió d’ajornar l’entrada en vigor d’aquesta mesura fins que la web funcioni amb normalitat.

Aquest matí més de 300.000 persones estaven intentant entrar per descarregar-se el certificat, cosa que ha provocat el col·lapse i s’informava que l’espera en alguns casos era superior a una hora.

Aquest matí el conseller de Salut Josep Maria Argimon ha anunciat que de moment se suspèn l’obligatorietat fins dilluns, quan tornaran a analitzar la situació en què estan treballant per poder restablir el servei normal com més aviat millor.

El que no canvia és l’obligatorietat del Certificat Covid per entrar a locals d’oci nocturn com fins ara. Entre ahir i aquest matí s’han descarregat més de 300.000 certificats.

Tags: Certificat Covid

Notícies semblants: