Detenen un home per robar un cotxe a Blanes amb un nadó de quatre mesos al seient del darrere.

Un home de trenta anys ha estat detingut avui per un dispositiu policial conjunt de les policies locals de Blanes, Malgrat de Mar i Santa Susanna, després d’haver robat un cotxe a Blanes amb un nadó de quatre mesos a dins.

Els fets han passat a primera hora de la tarda d’avui a Blanes, quan el pare del nadó ha deixat aparcat el cotxe amb el nen a dins mentre anava a buscar la seva dona, tan sols han estat uns minuts, però els suficients perquè el lladre hagi marxat amb el vehicle.

Tan aviat com el pare ha denunciat el fet, donant la matrícula del seu vehicle, s’ha iniciat el dispositiu policial i un cop revisades les càmeres de seguretat han pogut comprovar que el cotxe havia sortit de la localitat en direcció a Barcelona per l’N-II. Finalment el presumpte delinqüent, veí de Blanes i amb nombrosos antecedents ha estat detingut a Santa Susanna i recuperat el nen que estava en perfectes condicions.

Un cop detingut li han realitzat les proves d’alcoholèmia i drogues, ja que presentava evidents símptomes d’haver consumit alguna substància no permesa. Precisament per l’estat en el qual es trobava, pensen que no s’hauria donat que en el seient del darrere hi havia un nadó.

Tags: Robatoris

Notícies semblants: