Alexia Putellas, Leo Messi i Pedri tres ‘Pilota d’Or 2021’ amb sabor blaugrana

Leo Messi ha guanyat avui la seva setena Pilota d’Or en aconseguir el premi al millor jugador del món 2021. Malgrat que ara ja no forma part del Barça, el club que el va descobrir on es va formar i on ha passat vint anys de la seva vida, aquest trofeu s’ha de considerar blaugrana i argentí, per la seva trajectòria la temporada passada en el Barça i en especial per haver guanyat la Copa Amèrica amb la seva selecció.

Alexia Putellas, ‘Pilota d’Or’ 2021, la millor jugadora del món s’ha convertit en la primera catalana que aconsegueix aquest guardó. Cal destacar que cinc de les vint nominades eren o havien estat jugadores del Barça.

I per arrodonir una nit fantàstica pel futbol blaugrana, Pedri ha estat reconegut com el millor jugador jove del món 2021, aconseguint la seva primera ‘Pilota d’Or’.

Una nit plena d’emocions pels tres guardonats, Messi emocionat en rebre el trofeu de mans del seu gran amic i excompany Luís SuarezAlexia Putellas acompanyada de la seva mare i germana ha volgut tenir un record pel seu pare que malauradament ja no està amb elles i el jove canari Pedri que el passat dijous va fer 19 anys, no ha volgut marxar sense tenir un record per l’illa de La Palma.

 

Tags: Pilota d'Or

Notícies semblants: