Els Bombers busquen un excursionista desaparegut ahir a la muntanya de Setcases amb temperatures de -10 °C.

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya busquen des d’ahir a la tarda un excursionista que va desaparèixer a la muntanya de Setcases al Ripollès per la zona de Valter. Es tracta d’un home de 47 anys de Camprodon que va sortir ahir al matí a caminar per la muntanya i no va tornar a dinar a casa com tenia previst.

Cap a dos quarts de cinc de la tarda la família va denunciar la desaparició en veure que no havia anat a dinar ni havia trucat avisant d’algun imprevist. La denúncia va activar els GRAE que un cop trobat el cotxe en un aparcament de la zona, van començar la recerca pel coll de la Marrana. Tota la nit han estat treballant dues dotacions en condicions molt difícils, ja que el torb ha estat present, amb fortes ventades, moltes dificultats de visibilitat i una sensació tèrmica de -31 °C.

A primera hora d’aquest matí s’han incorporat a la recerca dues parelles d’agents amb gossos i més dotacions de bombers de Figueres, Girona i Camprodon així com personal de l’estació d’esquí de Valter2000 que ahir van deixar els remuntadors engegats per tal de facilitar la recerca. Segons ha informat la família, es coneix bé la muntanya i anava ben equipat.

Tags: Desapareguts, Neu

Notícies semblants: