Malauradament, l’excursionista rescatat a Vallter no ha pogut superar la hipotèrmia i ha mort aquesta tarda.


Abans us donàvem la notícia que havien trobat l’excursionista desaparegut ahir a Setcases, malauradament no ha pogut superar la hipotèrmia greu que ha patit a causa d’estar tantes hores sota la neu i ha acabat morint poques hores després del seu rescat.

Es tracta de Xavier Collboni que havia estat regidor d’ERC al seu poble, Camprodon i que en tres ocasions havia encapçalat la llista d’ERC a les eleccions municipals. Collboni era un gran aficionat a la muntanya.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics d’en Xavier Collboni. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
0
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.