Sancionat i acomiadat un berguedà per gravar-se conduint un dels nous cotxes dels Mossos d’Esquadra.

Un veí del Berguedà serà sancionat pels Mossos d’Esquadra i acomiadat de l’empresa on treballava per haver agafat un cotxe dels Mossos que estava en l’empresa per alguns treballs de reparació o condicionament, circular amb ell i gravar les imatges que posteriorment va penjar a les xarxes socials fent-se virals pocs minuts després.

Els fets han passat al Berguedà, en el vídeo es pot veure com està aturat en una benzinera de Gironella amb un altre cotxe patrulla i l’home de broma es fa passar per un agent del cos policial i fins i tot circula amb els llums activats. Ell es fa dir ‘Senyor Parera, el nou jefe del cos dels Mossos d’Esquadra’.

Segons publica el Diari Més Digital, els Mossos d’Esquadra que buscaven a l’individu des que es van fer virals les imatges, l’han pogut identificar i ha resultat ser un treballador de l’empresa berguedana que condiciona els vehicles patrulla dels Mossos d’Esquadra.

Es veu que va voler fer la broma que li ha sortit força cara, la corresponent sanció que l’imposaran per conduir gravant amb el mòbil i engegar els llums d’emergència, ja que sembla que autorització per circular amb el cotxe sí que tenia, a més d’haver estat acomiadat per l’empresa on treballava.

Tags: Mossos

Notícies semblants: