Joan Manuel Serrat als seus setanta-set anys anuncia que es retira dels escenaris

Joan Manuel Serrat, el noi del Poble Sec, va anunciar ahir que l’any vinent es retirarà dels escenaris amb una gira d’acomiadament per tot el món i que finalitzarà amb una gran actuació en el Palau Sant Jordi el 23 de desembre del 2022. Serrat vol dir adeu als escenaris en la seva ciutat.

La gira que portarà per nom ‘El Vicio de cantar 1965-2022’, començarà el 25 o 27 d’abril al ‘Beacon Theatre‘ de Nova York, després recorrerà l’Amèrica Llatina on tants èxits va aconseguir cantant en castellà, seguirà per l’Estat espanyol i finalment arribarà a Catalunya. Serrat en una entrevista que ha concedit al diari ‘El País’, diu que es vol acomiadar personalment dels seus seguidors, “no vull que ho faci una pandèmia”. Amb aquesta gira posarà fi a més de cinquanta anys de recórrer el món cantant les seves cançons.

El cantautor català, autor de ‘Mediterrani’ o ‘Paraules d’amor’ s’acomiada dels escenaris, però no deixarà de compondre i seguir tocant, fins i tot és possible que gravi algun disc, però el que no farà és tornar al directe dels concerts.

“He tingut un ofici que m’ha permès conèixer el món i conèixer a gent magnífica i m’ha fet una persona estimada per molta gent. Diguéssim que fins avui m’he sentit un home ben volgut i ben viscut. L’amor m’ha tractat molt bé, els meus fills estan sans i tinc cinc nets que m’estimen i jo els estimo”, diu l’actor a ‘El País’. Ara vol descansar i gaudir de la família.

Escoltem a Joan Manuel Serrat cantant ‘Paraules d’amor’

Tags: Joan Manuel Serrat

Notícies semblants: