El Certificat Covid obligatori a partir d’avui a bars, restaurants, gimnasos i residències.

Un cop solucionat el col·lapse que hi havia en la web La meva Salut per descarregar el Certificat Covid Digital (CCD), a partir d’avui serà necessari per entrar a bars, restaurants, gimnasos i residències de gent gran. El Departament de Salut ha habilitat una nova web on es pot descarregar el CCD encara que no s’estigui donat d’alta a La Meva Salut, una pàgina exclusivament per aquesta finalitat.

Es poden descarregar el CCD totes les persones que estiguin vacunades amb la pauta completa de vacunació, els que hagin passat la malaltia en els últims sis mesos o que disposin d’una prova d’antígens o PCR feta en un laboratori autoritzat en les darreres 48 hores. El CCD no es demanarà en espais a l’aire lliure com terrasses de bars i restaurants o activitats de gimnàs en espais oberts. La gent que no disposi de mitjans electrònics per descarregar el CCD es podrà dirigir al seu CAP on li facilitaran.

En les darreres hores el Departament de Salut ha començat a fer una crida per a les persones d’entre 60 i 64 anys per tal que demanin hora per administrar-los la tercera dosi de la vacuna en els pròxims dies, per tal d’arribar a les festes nadalenques amb un grau de protecció més elevat la Covid-19. Són les persones que majoritàriament van rebre AstraZeneca i que ara rebran Moderna.

Podeu descarregar el CCDLa Meva Salut  i Certificat Covid Digital UE.

Tags: Certificat Covid

Notícies semblants: