‘Taxi Luz’ una acció solidària dels Taxistes de Barcelona per apropar els llums de Nadal als més vulnerables.

Taxi Luz‘ és una iniciativa del sector del taxi impulsada pels taxistes de Madrid que aquest any arriba a Barcelona. Es tracta d’una acció solidària dels taxistes de la ciutat per apropar els llums de Nadal a les persones més vulnerables, com la gent gran que està sola o en residències, nens i nenes que lluiten contra el càncer infantil, persones amb capacitats diferents o persones amb mobilitat reduïda.

Uns tres-cents taxistes de Barcelona col·laboren amb aquesta iniciativa posant a disposició d’aquestes persones el seu taxi per fer un tomb totalment gratuït pels principals carrers de la ciutat de Barcelona on s’han instal·lat els llums de Nadal.

El passeig es farà el dia 13 de desembre a les sis de la tarda. Sortiran de la plaça d’Espanya, davant de les Torres Venecianes i faran el recorregut per la Gran Via, Balmes, Pelai, Plaça Catalunya i Passeig de Gràcia fins a arribar al carrer d’Aragó, per on circularan fins al carrer Tarragona per acabar de nou a la plaça d’Espanya, veien així els principals carrers guarnits de la ciutat.

Aquesta iniciativa solidària va sorgir fa anys de dues taxistes madrilenyes i des d’allà es va anar estenent a altres ciutats de l’Estat com A Corunya, Àlaba, Vigo, Còrdova, Granada, Madrid, Màlaga, Múrcia, Saragossa, Sevilla, València i ara arriba a Barcelona. La principal associació de taxistes de Barcelona, Élite Taxi i l’Agrupació Taxi Companys, donen suport a aquesta acció.

Tags: Barcelona, Nadal, Taxi Luz

Notícies semblants: