VÍDEO: Un recorregut musical pel patrimoni Gaudí, per celebrar el nou estel de la Sagrada Família

Foto: Twitter @sagradafamilia

El Consell Gaudí per celebrar la inauguració de l’estel que ja corona la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família, ha volgut crear un vídeo amb un recorregut musical pels diferents edificis que el gran arquitecte modernista, Antoni Gaudí, va deixar a Catalunya.

Un recorregut per les obres més significatives de Gaudí, acompanyat d’una peça del Llibre Vermell de Montserrat del segle XIV dedicada a la Mare de Déu. Ja podem contemplar l’estel que corona la Torre de la Mare de Déu situada a 138 metres del terra, un estel de 7,5 metres de diàmetre, cinc tones de pes i que s’omplirà de llum el pròxim dimecres 8 de desembre a la tarda.

La feina de col·locació de l’estel damunt la torre va ser una tasca complicada que va durar diverses hores.

Fem un passeig musical per les obres de Gaudí.

Tags: estel, Gaudí, Sagrada Familia

Notícies semblants: