Greus aldarulls aquesta nit a la discoteca Waka de Sabadell

Aquesta nit la discoteca Waka de Sabadell ha tornat a ser protagonista per un nou episodi de violència, quan més d’un centenar de joves s’han concentrat davant el local d’oci nocturn com a protesta per les agressions que estan protagonitzant els porters i personal de seguretat del local en les darreres setmanes.

La setmana passada un jove va patir una forta pallissa per part dels porters que no el van deixar entrar al local i a qui van lligar de peus i mans amb brides mentre l’apallissaven. Els joves concentrats ahir que van respondre a una crida que es va fer per les xarxes socials, duien tota mena d’objectes, des d’ampolles, tanques de seguretat, pedres, fins a bengales que llençaven contra l’establiment.

Els fets han passat cap a les dotze de la nit i tan aviat com s’han personat patrulles de les policies locals de Sabadell i Sant Quirze del Vallès com dels Mossos d’Esquadra, han dispersat als manifestants i la discoteca ha tornat a la normalitat.

Segons declaracions del president de la patronal d’oci nocturn Fercasam, Joaquim Boadas, aquests fets són inadmissibles i apunta al fet que són protagonitzats per persones que busquen brega al voltant dels locals d’oci nocturn, però no tenen res a veure amb ells.

https://twitter.com/aviamaria_/status/1467407255628918784

Notícies relacionades:

Personal de seguretat d’una discoteca de Sant Quirze del Vallès protagonistes d’una agressió racista. (2.11.2021)

Tags: Discoteca Waka, Sabadell

Notícies semblants: