Mor un dels fundadors de Jazztel per una intoxicació en un habitatge de la Vall d’Aran

Miguel Salís, l’empresari madrileny de 63 anys, cofundador de l’operadora de Telefonia Jazztel, va morir el passat dissabte a causa d’una intoxicació en un domicili de Bagergue al Naut Aran. Els Pompiers d’Aran van rebre l’avís sobre dos quarts de tres de la tarda perquè dues persones es trobaven inconscients dins l’habitatge. Un total de 12 efectius entre bombers i ambulàncies es van desplaçar fins a la casa.

Els serveis d’emergència van trobar dues persones inconscients amb símptomes d’intoxicació per monòxid de carboni, un home de 63 anys i una dona de 40 anys. Després dels primers treballs de reanimació van activar el protocol per traslladar-los amb helicòpter a un centre hospitalari. La dona va ser traslladada a l’Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí on va quedar ingressada a la cambra hiperbàrica.

Malauradament, no van poder fer res per salvar-li la vida a l’empresari que va acabar morint presumptament a causa de la intoxicació. Notícia que ha confirmat a través del seu perfil de Twitter el seu amic i soci Martín Varsavsky amb qui va fundar Jazztel i també havien treballat junts en altres projectes com Ya.com i darrerament en Eolia Renovables.

Els Mossos d’Esquadra han obert la corresponent investigació per esbrinar les causes de la mort de Miguel Salís i la intoxicació de la dona. Encara que no es descarta cap possibilitat, tot apunta a una mala combustió de la caldera.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a la família i amics de Miguel Salís. Descansa en pau.

Tags: Jazztel, Morts

Notícies semblants: