Els actes d’inauguració de l’Estel que corona la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família.

Foto: Twitter Basílica Sagrada Família

Avui la Basílica de la Sagrada Família està celebrant amb diferents actes la inauguració de l’Estel que des de ja fa uns dies corona la Torre de la Mare de Déu. Aquest vespre l’estel cobrarà vida il·luminant la ciutat.

Al llarg de tot el dia s’estan celebrant diferents actes i per primer cop en els més de cent anys que té la Basílica dissenyada per Antoni Gaudí ha acollit actes de cultura popular en el seu interior. Hem pogut veure com els Gegants de la Sagrada Família com bons amfitrions rebien als Gegants de Barcelona amb l’Àliga als que han acompanyat fins a l’altar o quan els Castellers també de la Sagrada Família han fet dos pilars davant l’altar. Una ballada de sardanes a càrrec de quatre Colles sardanistes i la cobla Sant Jordi.

L’acte a l’interior de la Basílica ha acabat amb l’ofrena a la Mare de Déu dels rams de la Geganta i l’Àliga i unes paraules del cardenal Omella:

“Dono gràcies a Antoni Gaudí per haver concebut aquest projecte tan meravellós que ens uneix. Gràcies a tots”.

Aquesta tarda continuen els actes, amb una missa oficiada pel cardenal Joan Josep Omella, la posterior benedicció de la Torre de la Mare de la Mare de Déu i l’encesa de l’Estel a les 19:40 hores que podreu seguir en directe 👉 aquí.

 

Tags: Sagrada Familia

Notícies semblants: