No us perdeu aquest Nadal l’espectacle immersiu ‘Natura encesa’ que acullen els Jardins de Pedralbes

Arriba a Barcelona l’espectacle immersiu de llums i colors ‘Natura encesa’ que des d’ahir i fins al 9 de gener acullen els Jardins de Pedralbes. Durant aquests dies es convertiran en un bosc il·luminat per més d’un milió de llums LED. Un passeig ple de projeccions màgiques, jocs de llum que volen representar la vida en el nostre planeta, amb objectes que trobem a la natura com animals, arbres o flors il·luminats.

L’espectacle vol representar els quatre elements que conformen el planeta: aigua, aire, foc i terra, per això es divideix en quatre zones diferenciades. Un espectacle recomanat per a tots els públics, d’una durada aproximada de tres quarts d’hora. Més d’un quilòmetre de cablejat ha estat necessaris per il·luminar arbres, flors, banc de peixos, meduses, cigonyes, escarabats i molts altres elements de la natura.

Aquest espectacle arriba per primer cop a Barcelona, després d’haver-se fet en edicions anteriors al Palmetum, el jardí botànic de l’illa de Tenerife o al jardí botànic de Madrid. ‘Natura encesa’ es pot visitar fins al diumenge després de Reis, des de les sis de la tarda fins a les deu de la nit.

 

Tags: Llums Nadal, Natura encesa

Notícies semblants: