Agressió entre adolescents d’un institut de Tàrrega que acaba amb un noi de 12 anys al quiròfan

Alfons Costafreda de Tàrrega

Els pares d’un alumne de 12 anys de l’Institut Alfons Costafreda de Tàrrega han denunciat a dos companys del seu fill al qual van agredir. Els fets van passar el 30 de novembre en el pati del centre educatiu, quan presumptament dos germans de 12 i 15 anys van agredir al noi.

Presumptament, els dos agressors van increpar i colpejar al noi a qui van continuar estomacant mentre estava estirat a terra. Després de ser atès a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, el noi va ser traslladat a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona on ha estat intervingut quirúrgicament per una fractura de l’òrbita ocular i on ha estat ingressat durant sis dies.

El centre ha posat en coneixement del Departament d’Educació els fets i des del primer moment van activar el protocol antiviolència, parlant amb les dues famílies i apartant del centre temporalment als dos alumnes denunciats, dos germans de 12 i 15 anys. Ara seran els Mossos d’Esquadra els encarregats de determinar les causes i possibles responsabilitats dels presumptes agressors.

Tags: Agressions, Tàrrega

Notícies semblants: