The Sey Sisters canten ‘Petites coses’, la Nadala de la ciutat de Barcelona d’aquest 2021

Per segon any la ciutat de Barcelona té una Nadala pròpia, un himne per fomentar l’atractiu de les festes nadalenques i el comerç a la Ciutat Comtal. L’any passat va ser Paula Valls l’encarregada de cantar ‘És Nadal’. Aquest any són ‘The Sey Sisters les que canten ‘Petites coses’.

The Sey Sisters‘ està format per tres noies catalanes d’origen ghanès que com elles mateixes diuen: “Som dones nascudes a Catalunya i negres, amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses”. L’Edna, la Yolanda i la Kathy canten gòspel, jazz i pop, a més de dedicar-se al teatre.

Ara han estat les encarregades de transmetre amb la seva veu la Nadala de la Ciutat de Barcelona 2021.

“Fem força amb comunitat” com diuen ‘The Sey Sisters‘ en la Nadala d’aquest any dedicada a la ciutat de Barcelona, a veure si l’any vinent podem tenir unes festes amb plena normalitat i lliures d’aquesta pandèmia que fa quasi dos anys que ens acompanya. Escoltem-les!

Tags: Barcelona, Nadala

Notícies semblants: