Detingut l’autor del tiroteig de Tarragona que ha causat quatre ferits aquest matí

L’autor del tiroteig aquest matí a una empresa de seguretat del centre de Tarragona i en el que han resultat ferides quatre persones ha estat detingut després d’haver-se atrinxerat en una casa abandonada de Riudoms.

El presumpte autor dels trets ha causat tres ferits en una empresa de seguretat de la plaça Prim i després de fugir s’ha atrinxerat en una casa abandonada on els Mossos d’Esquadra l’han localitzat i cercat. Després d’un intercanvi de trets per procedir a la seva detenció, un agent dels Mossos d’Esquadra que estava fent un control en una rotonda a les proximitats de Reus, ha resultat ferit.

 

El detingut també ha quedat ferit i ha estat traslladat a un centre sanitari. Segons havíem avançat aquest matí, el presumpte pistoler seria un vigilant de seguretat extreballador de l’empresa. Un dels ferits ha estat traslladat a un centre hospitalari en estat crític.

Tags: Detencions, Tarragona

Notícies semblants: