El Kun Agüero diu adeu al futbol professional visiblement emocionat i envoltat dels seus companys.

Foto: FC Barcelona

Malauradament, la notícia que us donàvem fa unes setmanes s’ha confirmat, Sergio Agüero, més conegut en el terreny de joc com el Kun Agüero, ha de deixar el futbol professional a causa de l’arrítmia que va patir en el seu darrer partit com a jugador professional, defensant la samarreta del Barça contra l’Alabès.

Avui, per dir adeu,  ha volgut oferir una roda de premsa en el Camp Nou, acompanyat de Joan Laporta i envoltat de molts dels seus companys i entrenadors, com Pep Guardiola que el va dirigir durant la seva etapa en el Manchester City.

Visiblement emocionat Sergio Agüero ha dit adeu al món del futbol professional, per prioritzar la seva salut per davant de la seva passió que és el futbol. La bona notícia de tot això és que fora dels terrenys de joc, el Kun Agüero podrà dur una vida normal. El problema de les arrítmies com la que pateix el davanter argentí és “forçar la maquinària”, com diríem col·loquialment, però fora d’això pot fer esport com tots nosaltres.

Escoltem les paraules del Kun Agüero en el seu comiat del futbol i del Barça, equip on va venir per jugar amb Leo Messi i ara malauradament ni tenim a Messi ni al Kun. Molta sort en aquesta nova etapa de la teva vida.

 

Moltes han estat les mostres de suport que ha rebut a través de les xarxes socials.

Tags: BARÇA, Kun Agüero

Notícies semblants: