Els Serveis Socials de Barcelona reconeguts com els millors de tot l’Estat.

Foto: Ajuntament de Barcelona

L’Ajuntament de Barcelona ha estat reconegut com el consistori que disposa dels millors serveis socials de tot l’Estat, segons un informe de l’Associació Estatal de Directors i Gerents de Serveis Socials (AEDiGSS).

En un informe elaborat per la citada Associació, l’Ajuntament de Barcelona ha obtingut la puntuació més alta en el conjunt de paràmetres utilitzats per mesurar el desenvolupament dels serveis socials d’un municipi. En total ha aconseguit un 7,66 sobre 10 superant als altres 36 municipis que formen part de l’informe, entre ells hi ha 14 capitals de província que en conjunt engloben el 25% de la població de l’Estat.

A més li ha estat atorgat un premi per ser una de les úniques dotze ciutats de l’Estat on es poden tramitar ajuts d’emergència en un termini de menys de 48 hores i també un guardó per ser la capital de l’Estat amb el volum més alt d’inversió en serveis socials per habitant.

Entre tots els paràmetres estudiats Barcelona ha obtingut la màxima puntuació en:

✅ El 70% de tots els indicadors estudiats.
✅ En l’esforç econòmic que ha fet, obtenint una puntuació d’un 10.
✅ En la cobertura de les prestacions.
✅ En Atenció a les persones sense llar.
✅ En la cobertura de les prestacions econòmiques.

Les pitjors dades que ha obtingut el consistori barceloní ha estat amb relació a les places disponibles en residencies i centres de dia per a persones grans o amb discapacitat.

Tags: Barcelona, Serveis Socials

Notícies semblants:

Últimes Notícies