Quim Masferrer no presentarà la Marató de TV3 per donar positiu en Covid-19

Quim Masferrer ha anunciat a través del seu perfil d’Instagram que no presentarà la pròxima edició de La Marató de TV3 que se celebrarà diumenge vinent, per haver donat positiu en Covid-19, per tant, haurà d’estar confinat.

El Foraster, era un dels trenta presentadors que havien de treballar aquest diumenge en la 30a edició de La Marató que aquest any es dedica a les malalties mentals. En el seu missatge en Quim diu: “Em sentia constipat, amb malt de cap, i m’he fet el test i ha donat positiu, però em trobo bé”.

També ha hagut de suspendre altres actes que tenia previstos per aquests dies, però tornarà al gener amb nous capítols d’El Foraster.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Quim Masferrer (@quim_masferrer)

Tags: Covid, La Marató, Quim Masferrer

Notícies semblants:

Últimes Notícies