Un grup de dofins gravats a la costa barcelonina molt a prop del Llobregat

Si l’altre dia us parlàvem de la tonyina Trini que cada any per aquestes dates nadalenques visita el port de L’Escala a l’Alt Empordà, avui hem trobat uns dofins que es passegen per davant de la costa de Barcelona, molt a prop del delta del Llobregat.

Ha estat un pescador d’un dels pocs vaixells de pesca que encara salpa cada dia de la Barceloneta per captura el peix de costa, el que ha gravat les imatges del grup de dofins que juguen amb la seva embarcació, la Maireta IV.

Les imatges les ha difós el fotògraf Lluís Artús a través del seu perfil de Twitter on podem observar com els dofins surten i s’amaguen per la part de proa del vaixell, com si volguessin jugar amb l’embarcació.

Segons publica Betevé, el patró de la Maireta IV, David Albiol,  diu que durant la primavera és normal trobar-se amb aquests cetacis a prop de la costa, a l’hivern són més difícils de veure, però aquests darrers dies se’ls està trobant molt sovint.

També us pot interessar:

Com cada any la tonyina Trini torna a visitar el port de L’Escala i aquest any ve acompanyada de la Roser (10.12.2021)

Tags: Dofins, Port Barcelona

Notícies semblants: