Una administració de loteria valenciana regala un dècim del 13441 a qui es faci un tatuatge amb el número

Les campanyes de màrqueting de les grans firmes comercials sovint ens sorprenen, però avui us parlem d’una administració de loteria d’una petita ciutat del País Valencià. Es tracta de l’administració Loteria Castillo de la població d’Alaquàs, una ciutat que ronda els 30.000 habitants a la comarca de l’Horta Sud.

Loteria Castillo ha repartit 14 premis del ‘Gordo‘ de Nadal en els darrers deu anys i cada any es busca una campanya publicitària per atraure més clients. Aquest any el reclam és una mica sorprenent. L’Administració regala un dècim del número 13441 a tots aquells que s’atreveixin a tatuar-se el número en la seva pell.

La campanya sota el lema “Es busquen valents”, ja ha aconseguit tatuar a més d’una cinquantena de persones agosarades que si no els toca el 13441 hauran de conviure per sempre més amb aquest número tatuat al seu cos. Molts altres menys atrevits s’han acostat fins a la botiga per veure l’expectació que ha tingut la iniciativa del propietari de l’administració, Marcos Bernabeu, que any rere any fa una campanya per Nadal d’allò més curiosa.

En declaracions de Marcos Bernabeu a València Diari:

“Cada any tractem de fer una cosa nova que sorprenga els nostres clients i, que a més, comporte un premi per a tots els que participen. Tenim famílies completes que desitgen tenir el mateix número tatuat, número tatuat, parelles que han volgut gravar-se este número com a símbol de compromís i fins a un noi que s’ha tatuat el número perquè és casualment la mateixa data de naixement de la seua mare. Confie en la sort i espere que este número resulte premiat”.

Us faríeu un tatuatge a canvi d’un dècim de loteria?

Tags: Loteria, Nadal, tatuatges, València

Notícies semblants: