Un empresari mallorquí reparteix un milió d’euros entre els seus treballadors per premiar el seu esforç durant l’any.

La majoria d’empreses, per no dir totes i en especial les grans multinacionals, quan arriba final d’any i tenen beneficis l’únic que saben fer és obrir la cartera i guardar-se els bitllets. Avui hem conegut una notícia a través d’Instagram d’un empresari mallorquí que ha volgut repartir part dels seus beneficies entre els seus empleats.

Es tracta d’Othman Ktiri, el propietari d’una empresa de venda i lloguer de vehicles, Ok Mobility, que també és patrocinadora del club de futbol de l’illa, el Mallorca. Divendres passat i segons explica el mateix Othman Ktiri a través del seu perfil d’Instagram, va convocar a part de la seva plantilla de treballadors a un acte en l’estadi de Son Moix, altres es van connectar telemàticament per tots plegats rebre una gran sorpresa. A diferència d’aquell empresari nord-americà que va convocar una reunió telemàtica per acomiadar els seus treballadors, l’empresari mallorquí tenia una notícia molt més agradable.

El seu cap els havia preparat una sorpresa, va entregar a cada treballador una butlleta per un sorteig, però el que no sabien els assistents és que totes les butlletes estaven premiades, amb diferents quantitats segons l’antiguitat en l’empresa, però tots van rebre unes bones estrenes, com aquelles que rebien els carters, el sereno o l’escombriaire dels anys seixanta. En total va repartir un milió d’euros entre els seus treballadors.

Com podem escoltar en el vídeo que ha publicat a Instagram, Othman Ktiri, va voler agrair als seus empleats la seva dedicació durant tot l’any, amb una gratificació i aquestes paraules:

“És la meva manera de donar-vos les gràcies pel vostre compromís, dedicació i sobretot per la vostra fidelitat. Que ho gaudiu molt i Bon Nadal”.

 

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Othman Ktiri (@othman_ktiri_)

Tags: Empresaris

Notícies semblants: