Andreu Buenafuente s’emociona amb la presència de la seva filla en el darrer programa de Late Motiv

L’Andreu Buenafuente s’acomiadava ahir del programa Late Motiv en el que ni ell mateix sabia quins personatges apareixerien en el darrer programa de Movistar+. Va tenir convidats molt especials com Joan Manuel Serrat o el mateix president del govern central, Pedro Sánchez, però sens dubte el moment més emocionant de la nit per l’Andreu va ser quan va veure aparèixer a la seva filla Joana fent el paper que normalment fa la seva mare, Sílvia Abril.

Pedro Sánchez li va dir: “Has fet molts acudits de mi i ara és el meu torn”. L’Andreu li va contestar: “Encara que estiguis parlant amb un català, això no compta com a taula de diàleg”. El president diu que és un espectador fidel del seu programa i va voler connectar-se en directe per acomiadar-se.

L’Andreu Buenafuente no s’esperava la presència de la seva filla Joana interpretant la nena de Shreck, paper que normalment fa la seva mare, però que en aquesta ocasió no va poder interpretar per estar confinada a casa a causa de la Covid-19, cosa que molt bé va explicar la Joana de nou anys.

La Sílvia Abril també es va connectar en directe per dir que no podia permetre que en el darrer programa no aparegués la nena de Shreck i per això li va enviar “la niña de la niña“.

L’Andreu Buenafuente s’acomiadava així de la televisió, esperem que no sigui un adeu definitiu i aviat el tornem a veure en algun altre programa.

https://twitter.com/NilMarba/status/1474284409096478721

Tags: Andreu Buenafuente

Notícies semblants: