Avui ens ha deixat Lluís Raluy, el pallasso català de cara blanca i patriarca de la família del Circ Raluy.

Lluís Raluy i Tomàs, el pallasso nascut a Sant Adrià del Besòs i patriarca de l’actual generació de la família Raluy ha mort avui amb 79 anys a València a causa d’una llarga malaltia. Lluís Raluy era el gran de la saga Raluy, fill del fundador del circ del seu nom i el pallasso de cara blanca que actuava en el Circ Raluy Legacy que ell va fundar l’any 2016 després de la divisió del Circ Raluy en dos projectes circenses dirigits pels fills del fundador.

Nascut en una família dedicada al circ, que van fundar els seus pares Luis Raluy Iglesias i Marina Tomás Jorba, no va tenir molt temps per estudiar, anaven de poble en poble, de ciutat en ciutat, però va ser un gran autodidacta, arribant a ser escriptor, músic, artista i matemàtic. Els seus grans coneixements dels números el van dur a escriure tres llibres de temes matemàtics.

La família d’en Lluís Raluy ha publicat la trista notícia en el seu perfil d’Instagram amb aquestes paraules:

“Avui, Luis Raluy Tomás gran director de circ, matemàtic, físic, escriptor, músic, artista i pallasso, mor als seus gairebé 80 anys d’edat a la ciutat de València.
El major de la saga dels Raluy, fill del fundador del llegendari Circ Raluy, deixa després d’ell un llegat centenari que perdurarà en el temps i que continuarà viu a través del Circ Raluy Legacy on es troba tota la seva família unida.
Amb un gran dolor acomiadem a aquest ser tan especial, ple de llum, de bondat, de generositat i que recordarem amb l’afecte i l’amor que ell mateix va brindar a tot aquell que el va conèixer”.

Des d’aquí volem mostrar el nostre més sincer condol a tota la família del circ i d’en Lluís Raluy i Tomàs. Com diu la família “Lluís és circ i mai morirà”. Descansa en pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: Circ Raluy, Morts

Notícies semblants:

Últimes Notícies