La pandèmia ataca seriosament i el món del futbol no s’escapa. Set positius en Covid-19 en el Barça.

Els jugadors de futbol no s’escapen d’aquesta sisena onada que estem patint de la Covid-19 i que s’està expandint amb molta velocitat per tot el país. Al ritme que està anant potser posarà en perill les diferents competicions, lliga, copa i champions, encara que aquesta última afecta el Barça, per estar eliminat.

Ahir es van diagnosticar un total de 23.000 casos a Catalunya i els jugadors de futbol no s’escapen. Avui al Barça s’han diagnosticat tres casos més positius, Gavi, Dembélé i Umtiti que se sumen a les baixes anteriors d’AlvesLengletBalde i Jordi Alba per Covid.

Abans de reprendre la competició després de les vacances nadalenques, tota la plantilla dels clubs de futbol s’han sotmès al test PCROusmane Dembélé, que ja mostrava símptomes, Gavi i Samuel Umtiti que són asimptomàtics han donat positiu en el club blaugrana.

La Lliga ja ha anunciat la seva intenció de no suspendre la competició malgrat tots els casos que s’estan donant en els diferents equips, ja que la normativa diu que sempre que un club disposi de 13 jugadors amb almenys 5 del primer equip, poden jugar.

A hores d’ara l’equip que té més positius és el Rayo Vallecano amb 17 detectats i que posa en perill el partit que ha de disputar aquest cap de setmana contra l’Atlético de Madrid. El Barça juga al camp de Son Moix el diumenge a les nou de la nit amb un Mallorca que també té 7 positius en Covid-19. Veurem si d’aquí al cap de setmana no surten més casos i s’ha d’aturar la Lliga.

Tags: BARÇA, Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: