Neix el ‘Maricoin’ la primera criptomoneda de la comunitat LGTBIQ+

Demà passat dia de cap d’any naixerà el ‘Maricoin, la primera criptomoneda creada per i per a la comunitat LGTBIQ+, un mitjà de pagament que vol visualitzar la lluita d’aquest col·lectiu. Com diuen en la seva pàgina de presentació:

“Una criptomoneda nascuda amb orgull, per lluitar per la igualtat i contra qualsevol mena de discriminació”.

L’impulsor d’aquesta nova criptomoneda ha estat l’empresari d’una cadena de perruqueries, el madrileny Juan Belmonte. Segons expliquen en el vídeo de promoció del ‘Maricoin‘, a partir del 31 de desembre es podrà utilitzar com a mitjà de pagament ètic, transparent i transversal en les principals ‘exchanges‘ i en 25 establiments ‘gay-friendly’ de diferents ciutats com Madrid, Barcelona, Eivissa o Canàries.

L’aparició d’aquesta nova criptomoneda dedicada al col·lectiu LGTBIQ+, i la seva promoció a les xarxes socials, ha generat tanta expectació que ja hi ha una llarga llista d’espera per comprar els primers ‘Maricoins‘.

El ‘Maricoin‘ com a divisa ha adoptat el model ‘altcoin’, una criptomoneda alternativa a les tradicionals i més populars, és a dir, el ‘bitcoin’, ‘litecoin‘ i ‘ethereum‘. Actualment, estan en augment a causa de la volatilitat del mercat de criptomonedes, que comporta molts riscos. Amb un altcoin les transaccions són molts més ràpids, sol ser menys volàtil en general que el bitcoin i es podria dir que té un nivell més alt d’estabilitat. La idea dels impulsors del ‘Maricoin‘ és emetre 250 milions de dòlars en aquesta criptomoneda al mes de gener del 2022.

Tags: criptomonedes, Maricoin

Notícies semblants: