🔴 Dos morts i deu ferits en un accident múltiple aquesta matinada a l’AP-2 enmig d’una intensa boira.

Aquesta matinada al voltant de les cinc, s’ha produït un greu accident múltiple a l’AP2 a l’altura de Castelldans a les Garrigues, en el que s’han vist implicats una vintena de vehicles i en el que malauradament hi ha almenys dues persones mortes i deu ferides, dues en estat crític i una greu.

L’accident ha passat entre els quilòmetres 155 i 157, en mig d’una intensa boira que cobria la carretera, quan han topat diversos cotxes, entre ells algun camió. De moment no se saben les causes de l’accident, però tot apunta que la boira hauria tingut molt a veure.

A hores d’ara la via encara està tallada en tots dos sentits i la circulació de vehicles es desvia per la sortida 8 de l’Albi en sentit Lleida i la 5 de Soses en sentit Barcelona. Els Bombers, els Mossos d’Esquadra i els Serveis d’Emergència estan treballant.

Tags: Accidents

Notícies semblants: