Mor un caçador a l’Empordà després de ser envestit per una cérvola

El passat 30 de desembre un caçador de la colla de Tapis a l’Alt Empordà va resultar mort després de ser envestit per un cérvol femella. Segons informa la Federació Catalana de Caça Territorial de Barcelona en el seu perfil de Facebook, l’home de 74 anys, a falta del resultat de l’autòpsia, va morir a causa d’un traumatisme cranial després de ser envestit per una cérvola.

Segons publica El Punt Avui, la cérvola anava corrent fugint dels gossos dels caçadors i es va topar amb la víctima a qui va envestir i en caure a terra es va fer un fort cop al cap que li va causar el traumatisme. Es tracta d’Antonio Conesa Palomeras, un caçador experimentat que com a gosser acostumava a fer batudes de senglars i altres animals com muflons amb la colla de Tapis, un petit nucli de població pertanyent a Maçanet de Cabrenys a l’Alt Empordà. La víctima vivia a l’altre costat de la frontera, en un poblet francès.

Malgrat que les cérvoles no tenen banyes, l’envestida va resultar fatal, malauradament el caçador va morir en el mateix lloc de l’accident.

Descansa en Pau, que la terra et sigui lleu.

Tags: caçador, Morts

Notícies semblants: