🖤 Mor una nena de vuit anys després que un castell inflable es tombés a causa del vent

Una nena de vuit anys ha mort a causa de les ferides que va patir ahir al vespre quan un castell inflable de la fira de Mislata a País Valencià es va desprendre del terra i va bolcar a causa d’una forta ventada. Dins de l’inflable hi havia diversos nens jugant.

Un cop de vent va fer tombar l’atracció en la qual van quedar atrapats nou infants. Tots van ser traslladats a centres hospitalaris de València, dos d’ells en estat greu. Malauradament, els serveis sanitaris de l’hospital La Fe de València, no van poder fer res per la petita de vuit anys que ha acabat morint a causa de les ferides. Els altres ferits evolucionen favorablement i tan sols una nena de quatre anys continua amb pronòstic reservat.

La Policia Nacional ha obert la corresponent investigació per esbrinar les causes de l’accident. Els bombers van revisar l’inflable per comprovar que no quedava ningú atrapat a dins.

Recordem que el maig del 2017 un accident similar també es va cobrar la vida d’una nena de sis anys en un inflable que tenia un restaurant de Caldes de Malavella i pel que els seus propietaris van ser condemnats a un any de presó i 5.400 euros de multa.

Un any de presó pels propietaris del restaurant de Caldes de Malavella on va morir una nena en un castell inflable que va sortir volant. (18.11.2021)

Tags: Inflable, Morts

Notícies semblants: