ūüĖ§ Mor una nena de vuit anys despr√©s que un castell inflable es tomb√©s a causa del vent


Una nena de vuit anys ha mort a causa de les ferides que va patir ahir al vespre quan un castell inflable de la fira de Mislata a Pa√≠s Valenci√† es va desprendre del terra i va bolcar a causa d’una forta ventada. Dins de l’inflable hi havia diversos nens jugant.

Un cop de vent va fer tombar l’atracci√≥ en la qual van quedar atrapats nou infants. Tots van ser traslladats a centres hospitalaris de Val√®ncia, dos d’ells en estat greu. Malauradament, els serveis sanitaris de l’hospital La Fe de Val√®ncia, no van poder fer res per la petita de vuit anys que ha acabat morint a causa de les ferides. Els altres ferits evolucionen favorablement i tan sols una nena de quatre anys continua amb pron√≤stic reservat.

La Policia Nacional ha obert la corresponent investigaci√≥ per esbrinar les causes de l’accident. Els bombers van revisar l’inflable per comprovar que no quedava ning√ļ atrapat a dins.

Recordem que¬†el maig¬†del 2017 un accident similar tamb√© es va cobrar la vida d’una nena de sis anys en un inflable que tenia un restaurant de Caldes de Malavella i pel que els seus propietaris van ser condemnats a un any de pres√≥ i 5.400 euros de multa.

Un any de presó pels propietaris del restaurant de Caldes de Malavella on va morir una nena en un castell inflable que va sortir volant. (18.11.2021)


T'agrada? Compartiex-ho!

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
0
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
0
Em diverteix
M'agrada M'agrada
0
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
0
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.