ūüĖ§ Mor una nena de vuit anys despr√©s que un castell inflable es tomb√©s a causa del vent


Una nena de vuit anys ha mort a causa de les ferides que va patir ahir al vespre quan un castell inflable de la fira de Mislata a Pa√≠s Valenci√† es va desprendre del terra i va bolcar a causa d’una forta ventada. Dins de l’inflable hi havia diversos nens jugant.

Un cop de vent va fer tombar l’atracci√≥ en la qual van quedar atrapats nou infants. Tots van ser traslladats a centres hospitalaris de Val√®ncia, dos d’ells en estat greu. Malauradament, els serveis sanitaris de l’hospital La Fe de Val√®ncia, no van poder fer res per la petita de vuit anys que ha acabat morint a causa de les ferides. Els altres ferits evolucionen favorablement i tan sols una nena de quatre anys continua amb pron√≤stic reservat.

La Policia Nacional ha obert la corresponent investigaci√≥ per esbrinar les causes de l’accident. Els bombers van revisar l’inflable per comprovar que no quedava ning√ļ atrapat a dins.

Recordem que¬†el maig¬†del 2017 un accident similar tamb√© es va cobrar la vida d’una nena de sis anys en un inflable que tenia un restaurant de Caldes de Malavella i pel que els seus propietaris van ser condemnats a un any de pres√≥ i 5.400 euros de multa.

Un any de presó pels propietaris del restaurant de Caldes de Malavella on va morir una nena en un castell inflable que va sortir volant. (18.11.2021)