Vídeo de l’accidentada arribada dels Reis Mags a Oropesa, han acabat al mar

Foto: Ajuntament de Barcelona

En moltes localitats costaneres dels països catalans com a Barcelona, és tradició que els Reis Mags arribin per mar. Ahir Sas Majestats van tenir una arribada una mica accidentada a la població d’Oropesa del Mar a Castelló.

Per arribar a la platja van desembarcar en una llanxa tipus Zòdiac que els havia de dur a terra, però a causa d’una onada la llanxa va bolcar i els tres Reis van acabar a l’aigua. Més enllà de l’ensurt i del fred que devien passar, Melcior, Gaspar i Baltasar que ja estaven molt a prop de la costa, van poder arribar a peu per la Cavalcada i per dur els regals a tots els nens i nenes d’Oropesa.

Pocs minuts després de publicar el vídeo a les xarxes socials, aquest s’ha fet viral.

Tags: Oropesa, Reis Mags

Notícies semblants: