Vídeo de l’accidentada arribada dels Reis Mags a Oropesa, han acabat al mar


3
3 points
Foto: Ajuntament de Barcelona

En moltes localitats costaneres dels països catalans com a Barcelona, és tradició que els Reis Mags arribin per mar. Ahir Sas Majestats van tenir una arribada una mica accidentada a la població d’Oropesa del Mar a Castelló.

Per arribar a la platja van desembarcar en una llanxa tipus Zòdiac que els havia de dur a terra, però a causa d’una onada la llanxa va bolcar i els tres Reis van acabar a l’aigua. Més enllà de l’ensurt i del fred que devien passar, Melcior, Gaspar i Baltasar que ja estaven molt a prop de la costa, van poder arribar a peu per la Cavalcada i per dur els regals a tots els nens i nenes d’Oropesa.

Pocs minuts després de publicar el vídeo a les xarxes socials, aquest s’ha fet viral.


T'agrada? Compartiex-ho!

3
3 points

Quina és la teva reacció

M'encanta M'encanta
2
M'encanta
Em diverteix Em diverteix
6
Em diverteix
M'agrada M'agrada
3
M'agrada
m'entristeix m'entristeix
2
m'entristeix
M'interesa M'interesa
0
M'interesa
Em fascina Em fascina
1
Em fascina

0 Comments

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.