Evacuades 150 persones del poliesportiu de Puigcerdà, 10 d’elles intoxicades, per l’alta concentració de monòxid de carboni.

Aquesta tarda els Bombers de la Generalitat i els Mossos d’Esquadra han evacuat el poliesportiu de Puigcerdà a causa d’una alta concentració de monòxid de carboni per la que han resultat intoxicades una desena de persones. Segons informen els bombers, set han estat traslladades a l’Hospital de la Cerdanya, sis d’elles lleus i una en estat menys greu.

Cap a les quatre de la tarda han rebut l’avís per la presència de gas en la pista, per això s’han desplaçat fins al poliesportiu tres dotacions dels bombers i vuit del Servei d’Emergències, així com Mossos d’Esquadra i Policia Local. En el moment de l’evacuació hi havia unes 150 persones que estaven presenciant un partit d’hoquei.

Sembla que el gas provenia de la màquina d’allisar la pista de gel que funciona amb gas butà i tenia alguna anomalia. De moment s’està ventilant el local i no es descarta la possibilitat que el número d’afectats pugui augmentar.

Tags: Poliesportiu, puigcerdà

Notícies semblants: