Les picabaralles de Gerard Piqué a les xarxes, ara amb el periodista Lluís Canut arran del sou que cobra el jugador.

Gerard Piqué ja ens té acostumats a ser el protagonista de diverses picabaralles a través de les xarxes socials, fa pocs dies ja es va tenir unes paraules amb Toni Freixa, candidat a la presidència del Barça, quan aquest va fer un comentari a Twitter sobre el comportament dels jugadors en general i Piqué li va faltar temps per dir que no generalitzes, que no tots els jugadors són iguals i per acabar li va dir “És com si jo digués així són els candidats, no paguen als seus col·laboradors.”.

Ara la picabaralla ha estat amb el periodista Lluís Canut que en el programa Onze de TV3 va dir que els jugadors que més cobraven de la plantilla del Barça eren els tres capitans, Gerard Piqué amb 28 milions d’euros, Sergio Busquets amb 23 i Jordi Alba amb 20. Lluís Canut parlava dels sous abans de la rebaixa que van fer per tal de poder baixar la massa salarial.

El periodista també argumentava que ningú s’havia abaixat el sou, simplement l’acord al qual havien arribat amb el club és un pagament diferit per quan les coses vagin millor, per exemple si havien de cobrar tres temporades, cobraran cinc i amb un pagament final per quadrar la xifra.

Aquest era l’argument de Lluís Canut al que Gerard Piqué no ha trigat a contestar a través de Twitter ensenyant un extracte del seu compte corrent amb l’ingrés de la nòmina, on consta que a 30 de desembre va cobrar poc més de 2,3 milions d’euros. Els jugadors del FC Barcelona no cobren el sou mensual, el cobren en dues pagues, una al juny i l’altre al desembre, per tant, si fos la meitat, en Gerard Piqué hauria cobrat  4,7 milions d’euros l’any 2021.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes del tuit d’en Gerard Piqué, des dels que diuen que ja tenen el número de compte de Piqué, encara que ell l’havia esborrat, fins als que creuen que encara que tan sols siguin 4,7 milions d’euros, són prou diners.

Tags: Gerard Piqué

Notícies semblants: