Aquesta nit no us perdeu la nova temporada d’El Foraster. En Quim Masferrer visita el poble de Mura

Mura

Aquesta nit TV3 dona el tret de sortida a la nova temporada del programa d’en Quim Masferrer, El Foraster visita Mura,  un petit municipi de poc més de dos-cents habitants a la comarca del Bages, en un entorn molt acollidor del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac i que té l’orgull de ser un dels pobles més visitats de Catalunya.

Com sempre, en Quim voltarà pel poble coneixent els seus veïns, però avui es trobarà amb l’àvia més gran de totes les que ha visitat en els seus programes, la Camila que amb els seus cent quatre anys segur que ens sorprendrà amb totes les històries que ha viscut.

A més com ja ens té acostumats des de fa un temps, els veïns li proposaran un repte, en aquest cas fer un descens en ràpel pel Puig de la Balma. S’atrevirà? Ho veurem aquesta nit a les deu i cinc minuts a TV3, no us ho perdeu.

Tags: El Foraster, Mura

Notícies semblants: