València agafa el relleu de Barcelona en el rànquing de la CNN de les millors ciutats per fer turisme

València

Cada any el canal de televisió estatunidenc, CNN, elabora un rànquing de les millors ciutats del món per fer turisme. En la llista de les 22 millors destinacions per viatjar aquest 2022, desapareix Barcelona i entra València en el lloc 21. Es veu que Barcelona no té l’atractiu que tenia anys enrere per figurar en aquesta llista.

València és l’única ciutat espanyola que figura en el rànquing del 2022, que la CNN defineix com: “Amb una població d’uns 800.000 habitants, és la tercera ciutat més gran d’Espanya i pretén ser un destí neutre en emissions l’any 2025”.

Amb la pandèmia que ha atacat a tot el món des de fa dos anys, viatjar s’ha fet cada cop més complicat, per les mesures restrictives de cada país i per la por natural que sentim les persones. Per això, la CNN creu que “explorar el món pot veure’s com un privilegi, no un dret. Els llocs de somni d’enguany reflecteixen aquesta mentalitat: des dels parcs nacionals fins a les illes remotes i els llocs menys visitats, la consciència i el respecte per la Terra formen part del viatge”.

ELS MILLORS 22 LLOCS PER VISITAR SEGONS LA CNN

🔆 Antiga i Barbuda
🔆 Illes Bissagos – Guinea-Bissau
🔆 Illa del Cap Bretó – Canadà
🔆 Xile
🔆 Colombo – Sri Lanka
🔆 Dijon – França
🔆 Badia de Disko – Groenlàndia
🔆 Parcs nacionals de Gabon
🔆 Jordània
🔆 Lahti – Finlàndia
🔆 Desert de Munga-Thirri-Simpson – Austràlia
🔆 Nàpols – Itàlia
🔆 Ollantaytambo – Perú
🔆 Illes Orcades – Regne Unit
🔆 Oslo – Noruega
🔆 Palau – Taiwan
🔆 Penang – Malàisia
🔆 Sud-àfrica
🔆 Sant Eustaquio – Països Baixos
🔆 Tulsa – Estats Units
🔆 València – Països Catalans
🔆 Parc Nacional de Yellowstone – Estats Units

Tags: Barcelona, CNN, Turisme, València

Notícies semblants: