El Lleida Esportiu es queda sense camp, la Paeria li dona un mes per marxar de l’estadi.

Aquest matí la Paeria ha pres la decisió d’expulsar del camp d’esports de propietat municipal al Club Lleida Esportiu. La decisió s’ha pres per unanimitat en una comissió d’Esports del consistori lleidatà. L’efecte serà immediat, ni tan sols deixaran que acabi la temporada en el camp on sempre ha jugat l’equip de futbol de la ciutat. Segons la decisió presa aquest matí per la Paeria el Lleida haurà d’abandonar el camp en el termini d’un mes a contar del 28 de gener quan es ratifiqui la decisió en el ple municipal.

L’alcalde Miquel Pueyo, ha explicat la situació amb aquestes paraules:

“Tots els regidors hem tancat files per a prendre una decisió complexa, delicada i que no és agradable, però tocava ser valentes pel bé de la ciutat. La imatge donada pel Lleida Esportiu els últims mesos ha danyat la imatge de la ciutat”.

La decisió s’ha pres tenint en compte els incompliments del club i la forma nefasta com els dos germans propietaris del club l’estan gestionant, acumulant deutes amb Hisenda i la Seguretat Social i sense pagar les nòmines de jugadors i cos tècnic. Arran d’això moltes han estat les protestes que s’han fet en els darrers temps amb pintades en les parets de l’estadi municipal. Recordem que des del mes d’octubre hi ha oberta una investigació en el marc de l’Operació Strike 11, per presumptes delictes de frau a la Seguretat Social i blanqueig de capitals.

Si no surt algun empresari benefactor disposat a assumir el deute de prop de 10 milions d’euros que té el Lleida, veurem si el club pot acabar de jugar la temporada de la lliga de Segona RFEF, ja que el 28 de febrer haurà d’abandonar l’estadi.

Tags: Futbol, Lleida

Notícies semblants: