Aquesta nit torna Batalla Monumental a TV3. Quim Masferrer defensa el castell de Montsoriu i Martí Gironell el castell de Mur.

Castell de Montsoriu a la Selva

Aquesta nit a tres quarts d’onze torna Batalla Monumental el programa de TV3 que cada setmana enfrontarà a dos monuments de Catalunya per arribar a trobar el monument preferit dels catalans i catalanes, d’aquest any. L’edició anterior que va ser la primera, va triar com a monument favorit de Catalunya a la Seu Vella de Lleida, per això aquest any acollirà la final de la segona edició.

Avui s’enfronten dos castells, el de Montsoriu a la Selva i el castell de Mur al Pallars Jussà. Defensant el castell de Montsoriu veurem a l’actor, humorista i polifacètic Quim Masferrer, ‘El Foraster’, que en més d’una ocasió s’ha pronunciat com un enamorat d’aquesta fortalesa. Apostant pel castell de Mur, trobarem al periodista i escriptor Martí Gironell castell que va ser la inspiració del seu llibre ‘Strappo‘.

Castell de Mur al Pallars Jussà

L’àrbitre d’aquesta batalla monumental entre cavallers, serà el periodista, actor i escriptor, Roger de Gràcia. Avui s’enfronten el castell gòtic més bonic de Catalunya contra el castell romànic considerat el més espectacular del nostre país. Montsoriu contra Mur, qui guanyarà? No us expliquem més coses d’aquestes dues grans fortaleses perquè ho veurem aquesta nit.

La decisió de quin dels dos passarà a la següent fase serà dels espectadors que podran votar a través de les xarxes socials del programa: @BatallaTV3: instagram.com/BatallaTV3, facebook.com/BatallaTV3 i twitter.com/BatallaTV3.

Al llarg d’aquesta segona temporada s’enfrontaran 10 monuments dels quals quedaran 5 que passaran a disputar la final, que com hem dit se celebrarà a la Seu Vella de Lleida. Molta sort a tots els participants.

Tags: Batalla Monumental, Quim Masferrer, TV3

Notícies semblants: