Una estació d’esquí catalana la millor d’Espanya i la segona del món.

El Magazín Civitatis del sector de viatges, elabora llistes sobre els llocs més interessants o millor per viatjar o per exercitar algun esport. Avui us parlem de les dues llistes que han fet sobre les millors estacions d’esquí de l’Estat espanyol i del món. En les dues figuren estacions catalanes, destacant Baqueira Beret com la primera d’Espanya i la segona del món per darrere d’Aspen Snowmass als Estats Units.

⛷ Les 10 millors estacions d’esquí d’Espanya
Baqueira Beret

Baqueira Beret

Civitatis la defineix com “l’única estació espanyola ubicada en el vessant nord dels Pirineus, dividida en quatre àrees, amb 167 km esquiables en més de 100 pistes”. També fan referència a l’encant de la zona de la Vall d’Aran, des de les esglésies romàniques de la Vall de Boí, declarades patrimoni de la humanitat, fins a les passejades que es poden fer pel parc nacional d’Aigüestortes.

❄ Sierra Nevada entre Granada i Almeria
Cerler al Pirineu aragonès
❄ Boí Taüll al Pirineu lleidatà

L’estació d’esquí més premiada l’any 2020 en els World Ski AwardsCivitatis la defineix com una de les millors estacions d’esquí d’Espanya, amb 47 km esquiables distribuïts en 43 pistes i un gran complex vacacional.

Formigal – Panticosa al Pirineu aragonès.
Candanchú al Pirineu aragonès.
Fuentes de Invierno a Astúries.
Astún al Pirineu aragonès.
La Pinilla a Segovia
La Molina al Pirineu gironí.

De l’estació de la Cerdanya, Civitatis destaca els seus 67 km de superfície esquiable amb pistes adequades a tots els nivells, des dels infants fins als grans professionals. Estació d’esquí en la que s’han disputat importants competicions mundials d’esquí.

 

⛷ Les 10 millors estacions d’esquí del Món
Aspen (Colorado)

❄ Aspen Snowmass a les Muntanyes Rocoses de Colorado
❄ Baqueira Beret al Pirineu lleidatà
St. Moritz, als Alps suïssos.
Grandvalira al Pirineu andorrà.
Cerro Catedral a Bariloche (Argentina)
Valle Nevado als Andes xilens.
Levi a Laponia
Niseko al Japó
❄ Chamonix-Mont-Blanc als Alps francesos
Sierra Nevada entre Granada i Almeria

Tags: Baqueira, Pistes esquí

Notícies semblants: