74 dècims de la loteria de Nadal venuts a la Bruixa D’Or van ser cantats sense estar premiats

Aquest any el sorteig de la loteria de Nadal s’ha vist envoltat d’una polèmica arran del fet que els nens i nenes de Sant Ildefons es van equivocar en cantar els números premiats i ara diverses persones que van veure com es cantava el número que tenien a la mà, no poden cobrar-lo perquè realment el premiat era un altre. En total de moment hi ha 56 números cantats que no apareixen en la llista oficial.

Aquest és el cas de 74 dècims venuts a la famosa administració La Bruixa d’Or de Sort al Pallars. Segons informa ‘Viure als Pirineus’, l’empresa de Viladecans, ‘Llorach Útiles Mecánicos S.L.’ va comprar 74 dècims del número 29281 per repartir entre els seus empleats. El dia del sorteig es va cantar el número, però a l’hora d’anar a cobrar-lo els van dir que no estava premiat. Sort que el premi només era l’anomenada ‘pedrea‘ una quantitat de cent euros per dècim jugat, no obstant si sumem els 74 dècims el que han deixat de guanyar són 7.400 euros.

La portaveu de l’empresa de Viladecans diu que de moment han presentat reclamació a Loteries i Apostes de l’Estat, però no descarten prendre accions legals. Es dona la particularitat que alguns dels que es pensaven agraciats, quan van anar a cobrar el dècim i els van dir que no estava premiat o bé el van deixar a l’administració o bé el van trencar. Txell Llorach, la portaveu de l’empresa explica a ‘Viure als Pirineus’ que tenen factura dels 74 dècims comprats a La Bruixa d’Or.

Aquesta empresa de Viladecans i un veí de Rubí van ser el que van detectar aquesta incidència en el sorteig d’aquest any i tots dos pensen prendre mesures per tal que algú es faci responsable de les errades que van tenir els nens i nenes de Sant Ildefons. En el cas de Rubí es tracta d’un empresari que va comprar 52 dècims del número 59.395.

Tags: Loteria Nadal

Notícies semblants: