Alexia Putellas millor jugadora en els premis ‘The Best 2021’ que atorga la FIFA

Foto: FC Barcelona

Un nou guardó merescut per Alexia Putellas, la davantera del Barça ha estat proclamada la millor jugadora en els premis ‘The Best 2021′ de la FIFA, premi per la gran trajectòria de l’esportista de Mollet del Vallès durant l’any passat. El mes de novembre també va guanyar la pilota d’Or. Cal destacar que dues de les tres nominades a aquest guardó són jugadores del FC Barcelona, Alexia estava acompanyada de la centrecampista madrilenya Jenni Hermoso. Alexia s’ha convertit en la primera jugadora espanyola a aconseguir aquest premi.

Malauradament, el premi al millor entrenador femení no ha anat a parar a mans de Lluís Cortés, l’exentrenador del Barça. El premi ha estat per a Emma Hayes, entrenadora del Chelsea que quan ha sentit el seu nom ha quedat sorpresa, ja que sembla que no s’ho esperava. Pep Guardiola tampoc s’ha proclamat com el millor entrenador masculí, el premi també ha estat per l’entrenador del Chelsea, Thomas Tuchel.

El ‘The Best 2021′ en categoria masculina ha estat per Robert Lewandowski. Leo Messi s’ha quedat sense aquest guardó aquest any.

Tags: Alexia Putellas, FIFA, The Best 2021

Notícies semblants: