El Barça femení bat un nou rècord europeu en vendre totes les entrades pel clàssic al Camp Nou

El FC Barcelona ha anunciat avui que s’han venut totes les entrades pel partit de futbol femení que enfrontarà al Barça amb el Reial Madrid i que es jugarà al Camp Nou el pròxim 30 de març. Fins ara el record d’espectadors en un partit de futbol femení a Europa, el té el ‘Wanda Metropolitano‘ de Madrid amb el partit que van disputar l’Atlètic de Madrid amb el Barça, amb 60.739 espectadors.

Si la situació epidemiològica no canvia d’aquí al mes de març, el Camp Nou podrà acollir 69.547 espectadors, el 70% de l’aforament, encara que el club blaugrana confia que la situació de la pandèmia millori i puguin gaudir d’aquest gran espectacle que estan donant les noies del Barça, els 99.354 espectadors que és l’aforament màxim del Camp Nou.

Serà el primer cop que el Barça femení juga amb públic al Camp Nou, ja que si bé ara fa un any per primer cop van jugar contra l’Espanyol, a causa de la pandèmia el partit va ser a porta tancada, partit que el Barça va guanyar amb un resultat de 5-0.

Tags: Barça femení, Camp Nou

Notícies semblants: