VÍDEO: El matalàs volador que es passeja pels carrers de Badalona i s’ha fet viral a les xarxes

Com sortit del mateix conte d’Aladí que es mou amb la seva manta voladora, aquest cap de setmana passat es van poder veure unes imatges d’allò més surrealistes pels carrers de Badalona. Uns veïns de la ciutat que circulaven pel carrer Francesc Layret cantonada a l’avinguda del President Companys van gravar un vídeo on es pot veure un home que circula damunt d’un matalàs.

L’home assegut damunt el matalàs fa servir un comandament per activar alguna mena de dispositiu amb motor situat a sota que fa moure el matalàs i com si fos una bicicleta o patinet, accedeix a la calçada.  Amb una maniobra una mica perillosa es col·loca darrere un autobús. El vídeo ha trigat poc a fer-se viral a les xarxes socials.

No és el primer cop que veiem unes imatges així, el passat novembre amb motiu de la festa de Halloween, un youtuber de Dubai va gravar un vídeo similar, però molt més ben preparat, en aquell cas no era un matalàs sinó una catifa voladora i ell anava disfressat d’Aladí.

El youtuber RhyzOrDie va recórrer no sols els carrers de Dubai a tota velocitat amb la seva catifa, sinó que també va volar sobre les aigües, com el mateix Aladí a la recerca de la llàntia meravellosa. Dies després en un vídeo a YouTube explicava com ho havia fet. Per circular pels carrers de la ciutat va fer servir un monopatí elèctric i per volar pel mar va utilitzar una taula de surf elèctrica que permet aixecar-se de les aigües.

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de RhyzOrDie (@rhyzordie)

Tags: Aladí, Badalona

Notícies semblants: