La Casa Batlló premiada com el Millor Monument del Món

La plataforma cultural de venda d’entrades, Tiqets, cada any atorga els premis Remarkable Venue Awards als millors llocs, museus, ciutat o monuments de les ciutats del món més visitades. En la darrera edició la Casa Batlló ha estat triada com el Millor Monument del Món 2021.

A finals de novembre es van presentar els 42 finalistes regionals dels quals haurien de sortir els guanyadors de cada categoria que es presentarien posteriorment per optar pel reconeixement mundial. Els més de 7.000 usuaris de la plataforma Tiqets van emetre els seus vots entre l’1 de desembre i el 16 de gener i aquests dies s’han publicat els resultats.

🟧 Els guanyadors mundials dels Premis Remarkable Venue Awards 2021

🟣 Millor Monument: Casa Batlló – Barcelona

Xemeneies al terrat

Que podem dir els catalans i catalanes de la Casa Batlló que tenim tan a prop i potser per aquest motiu no valorem prou, però que tots els que visiten Barcelona volen veure? Una de les obres més importants d’Antoni Gaudí i del Modernisme català. Aquest edifici ubicat en l’emblemàtic Passeig de Gràcia, en l’anomenada illa de la discòrdia, és visitat per més d’un milió de persones cada any.

🟣 Millor Museu: Museu Marmottan Monet – París

A la capital francesa trobem el Museu Marmottan Monet, fundat l’any 1871 acull entre altres autors, la col·lecció més gran del món de pintures de Monet, un dels pares de l’impressionisme, precisament el mot es deu a la seva obra ‘Impressió, sol naixent’.

🟣 Lloc més destacat: Museus del Vaticà – Ciutat del Vaticà

La Ciutat del Vaticà acull els Museus Vaticans, les galeries i el conjunt d’estances amb gran valor històric, com la Capella Sixtina o els frescos més famosos de Miguel Ángel. Un dels llocs més visitats del món.

🟣 Millor experiència in situ: El Castell de Windsor – Windsor

El Castell de Windsor, residència de la família reial anglesa, en el comtat de Berkshire ofereix als turistes una visió dels més de mil anys d’història de la casa reial del Regne Unit, amb la Guardia Reial tan característica custodiant el castell.

🟣 Millor atracció: Catacumbes de Sant Gennaro – Nàpols

Les galeries subterrànies ubicades en la ciutat de Nàpols que acullen els cementiris paleocristians on descansen molts sants i gent de la noblesa italiana.

🟣 Lloc més innovador: La Torre de Montparnasse – París

La Torre de Montparnasse ofereix una entretinguda visita i una educativa guia de realitat augmentada de la ciutat de la llum. Des dels seus 210 metres d’altura podem contemplar París als seus peus.

🟣 Millor tresor amagat: Velázquez Tech Museum – Madrid

Una experiència immersiva pel món del pintor Velázquez. Vuit sales amb la més alta tecnologia on es pot experimentar diferents formes de viure l’art a través dels cinc sentits. Un recorregut en 360° per les obres de Diego Velázquez.

Tiqets té la seva central a Amsterdam, als Països Baixos i oficines en les principals ciutats del món, com a Seattle, Las Vegas, Orlando, Filadèlfia, Londres, Copenhaguen, París, Roma, Viena, Bangkok, Tòquio, Osaka i la seu espanyola que està a Barcelona.

Tags: Casa Batlló

Notícies semblants: