ESPORTS

Novak Djokovic, ídol dels negacionistes i accionista d’una biotecnològica que treballa en un tractament per a la Covid

Novak Djokovic ha protagonitzat aquests dies enrere un dels episodis que segur passaran a la història de l’esport lligat amb la pandèmia de la Covid, per voler entrar a Austràlia per disputar l’Open de tenis sense estar vacunat i que va acabar amb la deportació per la retirada del visat per part de les autoritats australianes.

En tot aquest afer va rebre el suport dels negacionistes de la Covid-19 que per a ells s’ha convertit en tot un ídol. Veurem que opinen de la notícia que ha saltat ara als mitjans de comunicació a través de l’agència Reuters. El mes de juny del 2020, tres mesos després de l’aparició del Coronavirus en Europa, Novak Djokovic va adquirir el 80% de la companyia danesa de biotecnologia QuantBioRes, que treballa en el desenvolupament d’un tractament contra la Covid-19 i que preveuen es comencin a fer els assajos clínics aquest pròxim estiu al Regne Unit.

Segons publica La Vanguardia, en el registre mercantil de Dinamarca consta que el tenista va adquirir el 40,8% de l’empresa i la seva dona el 39,2%. Djokovic figura com a directiu de la societat. Notícia curiosa venint d’una persona que està disposada a perdre el títol de millor tenista del món per no voler vacunar-se i, en canvi, inverteix en empreses que desenvolupen tractaments per la maleïda malaltia.

Segons publica Reuters: “Djokovic posseeix el 80% de l’empresa de biotecnologia danesa que desenvolupa un tractament per la COVID, diu el director executiu”

Tags: Coronavirus - Covid-19 - Morts, Djokovic, Tenis

Notícies semblants: