La solució d’un infant per no contagiar-li la Covid al Ratolí Pérez

Força sovint els infants ens sorprenen amb les seves originals idees. Avui ha estat el fill d’una diputada del Congrés per En Comú Podem Barcelona. El nen és un dels molts infants que aquests dies han d’estar confinats per haver donat positiu en Covid-19 o tenir un contacte estret i durant els dies de confinament li va caure una dent.

L’infant volia deixar la dent sota el coixí per l’endemà trobar un regalet del Ratolí Pérez, però la seva preocupació era com ho podia fer per no contagiar al petit ratolí amb el Coronavirus. Per fi va descobrir la solució,  li va deixar una mascareta feta a mida, perquè no es contagiés quan entrés a la seva habitació.

Això demostra que tant el nen com els pares estan conscienciats que ens hem de protegir no només a nosaltres, sinó també als altres i això tan sols es pot aconseguir educant. Educant en les escoles i en les llars formarem persones que tenen respecte. Tota una lliçó per a les persones que agredeixen als que els demanen que es posin la mascareta, com malauradament hem vist darrerament en els transports públics.

Tags: Coronavirus - Covid-19

Notícies semblants: