Els Mossos busquen un home que ha atracat una oficina bancària d’Alp a la Cerdanya

Torre de Riu Alp

Segons informa El Periódico, des d’aquesta tarda a primera hora, els Mossos d’Esquadra tenen muntat un dispositiu per les carreteres pròximes a Alp (la Cerdanya) per tal de trobar un atracador que al voltant de dos quarts de tres ha entrat en una oficina de CaixaBank i ha aconseguit endur-se 200.000 euros.

L’home ha entrat amb una pistola  amenaçant els treballadors de l’oficina que en aquells moments tenien la caixa forta oberta, ja que els divendres a última hora fan el tancament setmanal. Per aquesta circumstància l’atracador s’ha pogut portar un botí molt superior al que hauria obtingut si la caixa forta hagués estat tancada.

De moment no es tenen més dades del fet, tan sols que ha fugit i els Mossos han posat en marxa el dispositiu de control al qual s’han afegit unitats antidisturbis, per tal de localitzar l’atracador.

Tags: Alp, Atracament, CaixaBank

Notícies semblants: