Declaracions de José Corbacho: “La ciutat perfecta seria Barcelona, però amb gent de Madrid”

L’actor de l’Hospitalet de Llobregat, José Corbacho ja ens té acostumats a mostrar el seu rebuig a l’independentisme català, però amb les declaracions que ha fet aquests dies al diari El Mundo, potser ha anat una mica més enllà d’una simple aversió a una ideologia política.

L’actor català torna a Barcelona, debutant avui al teatre Borràs amb el seu monòleg Ante todo mucha calma” i després de les declaracions fetes sobre Barcelona, veurem com el reben al teatre.

En l’entrevista Corbacho repassa aspectes tant de la seva vida privada com la professional, des de parlar del seu trasplantament de ronyó fins al monòleg amb què torna Barcelona. Entre pregunta i pregunta de l’entrevista, l’actor dedica unes paraules a la ciutat de Barcelona.

Parlant del teatre a la Ciutat Comtal, diu que la pandèmia i els 10 anys de procés independentista, no han ajudat molt a què la gent vingui a Barcelona. Fins i tot acaba dient que sortir al carrer després d’una funció de teatre i “veure fogueres sense que sigui Sant Joan no ajuda gaire a què la gent vingui”. “Lleva dos años que aquí no viene ni el tato por la pandemia y tampoco han ayudado los 10 años de procés, de protestas y movilizaciones en la calle, diu José Corbacho.

Per a ell diu que Barcelona sempre li ha semblat una ciutat meravellosa per viure perquè li agraden les ciutats obertes i amb mar. “La ciutat perfecta per a mi seria Barcelona, però amb la gent de Madrid”. I que quan està a Barcelona troba a faltar “la capacitat dels madrilenys de tirar-se al carrer i viure la vida”.

Sembla que al Sr. Corbacho, aquell noi nascut a l’Hospitalet que va triomfar gràcies a La Cubana i al Terrat de la mà d’Andreu Buenafuente, li agrada la ciutat de Barcelona per la platja, però  li sobren els barcelonins que els canviaria per madrilenys per la capacitat que tenen de “tirar-se al carrer i viure la vida”.

Moltes han estat les reaccions a les xarxes:

https://twitter.com/enric_uranga/status/1484922402232578056

Tags: Independentisme, José Corbacho

Notícies semblants: