Noves notícies sobre el Rambo de la Cerdanya: fa un forat a la cel·la per passar la nit amb una interna.

Martí Cots – El Rambo de la Cerdanya

Dijous passat Martí Cots Saleta, més conegut com el Rambo de la Cerdanya s’havia d’haver enfrontat a un judici per l’atracament de l’Hotel Alp Masella, però es va haver de suspendre per l’estat de salut mental que presentava l’acusat.

Aquella mateixa nit va protagonitzar un episodi de pel·lícula en el centre penitenciari de Brians I on està internat com a pres preventiu en la Unitat d’Hospitalització Psiquiàtrica Penitenciària (UHPP).

Va fer un forat a la paret de la seva cel·la per poder passar a la del costat on hi havia una interna de 22 anys, també amb problemes psiquiàtrics, per passar la nit amb ella. Aquella nit la Unitat de Psiquiatria de Brians I només disposava d’un funcionari vigilant la porta i dins la unitat el personal sanitari depenent de l’Hospital de Sant Joan de Déu.

Segons publica El Periódico, als infermers els va estranyar els sorolls que se sentien dins la cel·la de Martí Cots, però ho van atribuir al seu estat mental i quan comunicaven amb ell a través de l’intèrfon ell els contestava que no necessitava res.

Aprofitant que les parets entre cel·les són simples maons, va desmuntar l’endoll i amb ajuda de les guies d’una calaixera que va desmuntar, va fer el forat per passar a la cel·la contigua. L’endemà van trobar als dos interns cada un en el seu llit i les cel·les plenes de runa.

Tags: Rambo Cerdanya

Notícies semblants: