300 animals morts en l’incendi d’una botiga d’animals a Barcelona

Aquesta nit s’ha produït un incendi en una botiga de venda d’animals a la rambla de Badal al districte de Sants-Montjuïc de Barcelona que ha causat la mort de la majoria d’animals que tenien a dins, s’estima que la xifra pot ser d’uns 300, entre rèptils, ocells i peixos, així com altres per alimentar les serps.

Es tracta de la botiga Món Animal amb una gran superfície on es venien una gran varietat d’animals així com accessoris i productes d’alimentació per a ells. El foc es va detectar cap a les onze de la nit i fins a la zona es van desplaçar 10 dotacions dels bombers que han estat treballant durant la nit per tal d’extingir l’incendi.

Dues persones han estat ateses per la inhalació de fum i afortunadament no s’han de lamentar més ferits ni cap víctima més enllà dels 300 animals que estaven tancats a la botiga especialitzada en animals exòtics. Món Animal també tenia un servei de guarderia per deixar les mascotes, inclosos rèptils, amfibis, peixos i ocells, mentre la gent marxa de viatge.

De moment es desconeixen les causes que han pogut provocar l’incendi. Els bombers han obert la corresponent investigació.

Tags: Barcelona, IOncendi

Notícies semblants: